Whirlpool PACW29HP mobil klíma, Fütő-hütő

Készülj fel a forró nyári napokra és válaszd a forradalmi hatodik érzék technológiával ellátott Whirlpool PACW29HP mobil klímaberendezést.
Ez a hordozható segítőtárs kimondottan ideális a maximum 70 m3-es lakásokba, tetőtéri szobákba, üzlethelyiségbe és irodákba.

129 990Ft

Raktáron

EAN: 8003437237713 Cikkszám PACW29HP Kategóriák , ,

Hasonló termékek

Products not found

Leírás

Intelligens kerekek, hogy könnyen mozgathassa a légkondicionálót bárhova, ahol csak szüksége van rá.

 • Típus: Mobil klíma
 • Szín: Fehér
 • Teljesítmény: 2800 W
 • HEPA szűrő
 • Zajszint: 48-51dB(A)
 • Magasság: 74,4 cm
 • Szélesség: 44,8 cm
 • Mélység: 40 cm

CSENDES ÉS KOMPAKT MOBIL KLÍMA
Whirlpool PACW29HP

Készülj fel a forró nyári napokra és válaszd a forradalmi hatodik érzék technológiával ellátott Whirlpool PACW29HP mobil klímaberendezést.
Ez a hordozható segítőtárs kimondottan ideális a maximum 70 m3-es lakásokba, tetőtéri szobákba, üzlethelyiségbe és irodákba.
A klímaberendezés nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet, jelentős mértékben hozzájárul a levegőminőségének javításához és a praktikus üzemmódoknak köszönhetően tökéletesen igazodik az egyéni igényeidhez.

Around U funkció

Az Around U funkcióval, amely egy érzékelővel rendelkezik a távirányítón, a komfortos hőmérséklet mindenhová veled tart. A túlfűtött vagy a kellemetlenül hideg szoba már a múlté – élvezd a kellemesen kiegyensúlyozott hőmérsékletet az egész otthonodban!

Praktikus jellemzők

A DIM funkció egyetlen gombnyomással elérhető a távirányítón, amelynek segítségével a beltéri egység kijelzője kikapcsolható, majd ezt követően újra bekapcsolható. A kikapcsolt állapotú LED kijelző nem zavarja meg az alvást és nem használ felesleges energiát sem. A LED kijelző tájékoztat a víztartály telítettségéről, amikor esedékessé válik a tartály ürítése. Amint a megtelt tartály jelzőfénye világítani kezd, leáll a klíma működése.

FŐBB TULAJDONSÁGOK
Whirpool PACW29HP mobil légkondicionáló

 • 4 üzemmód – hűtés, szellőzés, páramentesítés és fűtés
 • Hűtési teljesítmény 3000 W, fűtési teljesítmény 2500 W
 • Távirányítóval szabályozható
 • A hatodik érzék technológiával a klímaberendezés a megfelelő funkciók kombinációjával teremti meg az ideális hőmérsékletű környezetet
 • SLEEP üzemmód a nyugodt, zavartalan alvásért
 • LED jelzőfény tájékoztat a víztartály telítettségéről

GAZDASÁGOS MŰKÖDÉS
Hűtés, páramentesítés, szellőzés és fűtés

A klíma energiahatékonysági besorolása az A+ osztályba esik, éppen ezért minden otthon számára környezetbarát megoldást jelenthet. Négy különböző üzemmódot kínál – hűtés, páramentesítés, ventilátor és fűtés. Óránként akár 1,4 literes hatékony páramentesítő teljesítménnyel bírhat. Amennyiben aktiválod a ventiláló üzemmódot, a készülék csak szellőzteti a szobát, anélkül, hogy hűtené is azt. A hidegebb napokon használhatod a fűtés funkciót. A készülék által kínált üzemmódokat könnyedén és kényelmesen kiválaszthatod a csomagban található távirányító segítségével.

6. érzék
Intelligens szolgáltatások

Az intelligens hatodik érzék technológia segítségével a légkondicionáló automatikusan kiválasztja a hűtés, ventilálás és páramentesítés funkciók legjobb kombinációját. Neked csak annyit kell megadnod, hogy a jelenlegivel megegyező vagy hidegebb hőmérsékletre vágysz. Minden bizonnyal örömmel fogadod az innovatív Round U funkciót is, amely automatikusan frissíti a berendezés beállításait a környezeted hőmérséklete alapján. A távirányítóban található érzékelőnek köszönhetően gondoskodik arról, hogy mindig optimális hőmérséklet legyen a szobában.

ÉJSZAKAI MÓD
Csendes éjszakai üzemmód

Az intelligens SLEEP üzemmód biztosítja az ideális hőmérsékletet a szobában még akkor is, amikor alszol. Ez azt jelenti, hogy a légkondicionáló automatikusan szabályozza a levegő áramlásának sebességét és a hőmérsékletét akár 8 órán keresztül. Természetesen elérhető az Autorestart biztonsági funkció is, amely aktiválja a légkondicionálót áramkimaradás esetén, így nincs szükség annak ismételt beállítására. Továbbá rendelkezésedre áll a praktikus időzítő is, amelynek segítségével a kiválasztott időtartam előtt kényelmesen beállíthatod a ventilálást és a szoba hűtését.

További információk

Tömeg 40 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Whirlpool PACW29HP mobil klíma, Fütő-hütő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Mások ezeket is kedvelik