A kép illusztráció, eltérhet a valódi termék pontos megjelenésétől.

Vivamax GYVH25 Kompresszoros inhalátor “kutya”

A nagy teljesítményű kompresszor a folyékony gyógyszert vagy sóoldatot apró szemcsékké porlasztja, majd sűrített levegő segítségével a tartozék arcmaszkon vagy az orrszondán keresztül juttatja a légutakba. A készülék gyors, biztonságos és kényelmes kezelést biztosít minden korosztály számára.

17 990Ft

Raktáron

EAN: 5999105009726 Cikkszám GYV25 Kategóriák , , Márka:

Hasonló termékek

Leírás

Kompresszoros inhalátor kedves, gyermek barát formával

A nagy teljesítményű kompresszor a folyékony gyógyszert vagy sóoldatot apró szemcsékké porlasztja, majd sűrített levegő segítségével a tartozék arcmaszkon vagy az orrszondán keresztül juttatja a légutakba. A készülék gyors, biztonságos és kényelmes kezelést biztosít minden korosztály számára. Számos előnye közül kiemelendő, hogy az inhaláció során a terápiás szer csak a célzott területre jut el, gyorsabban fejti ki hatását, így alacsonyabb dózis is hatékony és hosszabb ideig fejti ki a hatását.

Az inhalátorok működéséről és hatékonyságáról bővebben itt olvashat:

Mi a különbség az inhalátorok között? Melyiket válasszuk? Mire jók?

Az inhalátorok nagyszerű eszközök a légúti megbetegedések kezelésére, hiszen alkalmazásukkal a gyógyszereket közvetlen lehet a légutakba, illetve a tüdőbe juttatni.
A gyógyszerek így hosszabb ideig és célzottan tudják a hatásukat kifejteni, miközben nem terhelik meg a beteg gyomrát és bélrendszerét.
Ráadásul a célzott, lokális alkalmazás miatt egyes gyógyszerekből sokkal kisebb dózis is elegendő lehet.

Az inhalátoroknak 3 fő típusát különböztethetjük meg: kompresszoros inhalátorok, ultrahangos inhalátorok valamint mesh (membrános) inhalátorok. Az első csoportba tartozó készülékek esetén a kompresszor segítségével előállított sűrített levegő járja át a gyógyszeroldatot és így aeroszol részecskékké alakítja azt. A kompresszor működése jellegéből adódóan relatív hangos, ezért kisebb gyerekek gyakran tartanak tőle és idegenkednek a kezeléstől. Ugyanakkor ez egy megbízható technika és sok készülék esetében a gyógyszerrécsecskék nagysága is tetszőlegesen állítható. Az ultrahangos inhalátorok működése egy piezoelektromos elemen alapul, ami nagy frekvenciás vibrációra képes. Az intenzív vibráció hatására a gyógyszertartályban lévő folyadék apró részecskékre esik szét. A harmadik típus, a mesh inhalátor esetében a vibráció segítségével a folyadék átpréselődik egy nagyon vékony és apró lukakkal rendelkező membránon. Tulajdonképpen elmondhatjuk, hogy ez a legfejlettebb inhalátor technológia és a MESH inhalátorok alkalmazása a legkényelmesebb, hiszen ezek hordozhatók és rendkívül csöndesek.

 

A betegségek megelőzésében is hasznát vehetjük az inhalátor alkalmazásának, ha Salvus gyógyvizet inhalálunk. Gyerekek felsőlégúti megbetegedéseinek kezelésében és megelőzésében is nagyon nagy segítséget jelenthet a Salvus gyógyvizes inhaláció. A kezelést pedig gyerekbarát formájú – vidám teknős vagy kedves pingvin alakú – inhalátorokkal tehetjük élvezetesebbé! Nagyon fontos, hogy az ultrahangos inhalátorok nem használhatóak sós vizes oldat porlasztására!

A MESH inhalátor különlegessége, hogy kicsi és hordozható, könnyedén a kisgyermek kezébe adható. A kezelés a kisgyermekek számára sem ijesztő,m nem hangos és nyugodtan lehet alkalmazni például mesenézés közben is. Ráadásul a Vivamax MESH inhalátor két fokozatban szabályozható porlasztási intenzitással rendelkezik, így a kezelés még inkább az egyéni igényekhez igazítható. Salvus víz inhalálására a MESH inhalátor is tökéletesen alkalmas.

Kínálatunkat hamarosan új inhalátorokkal bővítjük – többek között egy új játékos formájú, gyermek inhalátorral!

Ideális kisgyermekeknek 2 éves kor felett, illetve azoknak, akik légúti megbetegedésben, asztmában szenvednek.
Továbbá hatékony eszköz a tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia és nátha kezelésére.

Az inhalátor segítségével az inhalálás játékos élménnyé válik!

Termékjellemzők: 

  • Hatékony kezelés gyerekek és felnőttek számára egyaránt
  • Stabil, dőlésbiztos kialakítás
  • Sóoldattal (vagy Salvus gyógyvízzel) is használható
  • Az átlagos kompresszoros inhalátoroknál halkabb működés
  • Zajszint: <58 dB(A)
  • Átlagos szemcseméret: <3 µm ( 3 MMAD)
  • Porlasztási kapacitás: 0,18 ml/perc
  • Gyógyszertartály kapacitása: max. 6 ml

További információk

Tömeg 1.45 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vivamax GYVH25 Kompresszoros inhalátor “kutya”” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mások ezeket is kedvelik