Vivamax GYJP36-44 Jade masszázspapucs ásványi kövekkel

– Mezítelen lábbal sétálni a köveken olyan érzés, mintha testünk összekapcsolódna a természettel, segít kimozdítani minket  mindennapjaink állandó feszültségéből.

5 990Ft

Raktáron

EAN: N/A Cikkszám GYJP36-44 Kategóriák , , ,

Hasonló termékek

Products not found

Leírás

– Mezítelen lábbal sétálni a köveken olyan érzés, mintha testünk összekapcsolódna a természettel, segít kimozdítani minket  mindennapjaink állandó feszültségéből.
Sokan, akik felfedezték, hogy szervezetünknek milyen harmonikus érzést tud nyújtani a ternészettel való összekapcsolódás, tengerparton, folyóparton, köveken sétálva relaxálnak egy-egy fárasztó nap után.
Azoknak sem kell lemondani erről az érzésről, akik ezt nem tehetik meg, az ásványi köveket tartalmazó papucsok otthonukba  viszik az érintetlen természet harmóniáját.
Amikor felvesszük az ásványi köveket tartalmazó papucsot, súlyunk ránehezedik,  így az apró kövek, melyek felületét borítják pont saját szervezetünknek megfelelő, elegendő nyomást gyakorolnak a talpunkon található akupresszúrás pontokra, ezzel élénkítik a vérkeringést.
A vérkeringés serkentésével a belső szervek működése könnyebben válik harmonikussá.
A JADE masszázspapucsok belső talpfelületét természetes kövek alkotják, amelyek számos ásványi anyagot tartalmaznak.
A különböző színű kövek, eltérő ásványi anyagokat más-más koncentrációban tartalmaznak, amelyek a bőrrel történő érintkezés során jótékony hatást fejthetnek ki a szervezetre.

– A JADE masszázspapucs természetes, ásványi kövekkel masszírozza a talpat, mely módszer a távol-keleti tradicionális   kezeléseken alapul.
A modern gyógyászat álláspontja szerint a talpak tele vannak kapilláris erekkel és idegvégződésekkel   melyek bonyolult struktúrát alkotnak.
Mivel a láb messze található a szívtől, a vérkeringés itt enyhébb, mint a szívhez közelebbi szervekben.
A talpon található akupresszúrás pontok (reflexzónák) masszírozásával a vérkeringés élénkül, ennek   köszönhetően a lerakódott káros anyagok könnyebben kapcsolódnak vissza a keringésbe, így kiürülésük is gyorsabb lehet.
Ezáltal a talpmasszázs serkentőleg hathat az anyagcserére is. A távol-keleti tradicionális egészségmegőrző terápia azt vallja,  hogy a láb és a talpak a szervezet második szíve, mely összegyűjti az akupresszúrás pontokat és így összekapcsolja   egymással a szerveket.
A talpmasszázs, a vérkeringés és az anyagcsere beindításával segíthet a bőrt szebbé varázsolni.
Ezen   kívül nagyon hatékony stressz oldó módszer.

– Méretek: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 43 (csak a vajszínű modell kapható több méretben, a fekete csak 42-43-as méretben)

További információk

Tömeg 0.01 kg

Mások ezeket is kedvelik