A kép illusztráció, eltérhet a valódi termék pontos megjelenésétől.

Tefal G1071902 L’ARTISANE SO FRENCH WOK serpenyő, 28 cm

28 centiméteres átmérő
Tapadásmentes bevonat
Indukciós tűzhelyen is használható

9 990Ft

Elfogyott

Szeretnéd, hogy értesítsünk, ha megérkezett a termék?

EAN: 3168430276024 Cikkszám G1071902 Kategóriák , , Márka:

Hasonló termékek

Leírás

Kivételes hőmegtartással és rendkívül gyengéd eredménnyel a Tefal Artisane So francia WOK serpenyőt úgy tervezték, hogy a főzést magasabb szintre emelje.
Tapasztalja meg a különbséget, amikor a kovácsolt megjelenés egy extra vastag indukciós talppal együtt biztosítja a végső hőmegtartást, míg a Titanium Pro extra ellenálló tapadásmentes bevonat könnyed tisztítást és tartós teljesítményt nyújt.

The Artisane So French wok serpenyő: a tökéletes íz érdekében

A Tefal Artisane So French wok serpenyő biztosítja a tökéletes íz elérését , tökéletes hőmegtartással a hibátlan főzéshez és lágy, ínycsiklandó eredményekhez.
A tartós és robusztus alumínium kovácsolt megjelenésű, nagy teljesítményű wok serpenyőt úgy tervezték, hogy a maximális ízt kihozza bármilyen főzési stílusból, a magas hőmérséklettől a lassú főzésig, extra vastag indukciós talppal és tökéletes hőmegtartással a kiadós és finom eredményekért .

Tapasztalja meg a kiváló minőségű anyagok kényelmét, vastag széleivel és kovácsolt megjelenésével, stílusos és elegáns esztétikum érdekében.
A Titanium Pro extra ellenálló tapadásmentes bevonat teszi teljessé a tökéletes tapadásmentes wok serpenyőt, maximális kényelmet biztosítva a tisztítási folyamatnak és a tartós teljesítmény érdekében.

TEFAL G1071902 WOK SEREPNYŐ 28 CM L’ARTISANE SO FRENCH TAPADÁSMENTES, INDUKCIÓS

Nagy teljesítményű wok serpenyő tökéletes hőmegtartással és tartós, nagy kivitelben – a tapadásmentes wok serpenyőnek kovácsolt megjelenése és rendkívül vastag indukciós alja biztosítja a végső hőmegtartást, a kívételes eredmények érdekében,
A Titanium Pro extra ellenálló tapadásmentes bevonat gyors és könnyed tisztítást és tartós teljesítményt nyújt, a Wok serpenyő kompatibilis az összes főzőlappal, beleértve az indukciót is.

Tökéletes tervezés és teljesítmény a legkülönbözőbb főzési stílusokhoz, a magas hőmérséklettől a lassú főzésig, ínycsiklandó eredményekkel. A termékcsalád tartalmaz még grill serpenyőt, fazekat, serpenyőket és sok mást is. 

 

Kiváló hőmegtartó képesség

Mély alakjának é s vatsag aljának köszönhetően a L’Artisane So French serpenyő extra hőmegtartást biztosít a gyengéd és ízletes eredménye érdekében.

TITANIUM PRO tapadásmentes bevonat: Akár kétszer hosszabb ideig tart*

A kivál minőségű tapadásmentes bevonat rendkívütartós és ellenálló a megerősített ásványi rétegnek és titánrészecskékkel megerősítet védőrétegnek köszönhetően. * A TITANIUM PRO bevonat akár kétszer tovább tart, mint a Tefal TITANIUM FORCE bevonat.

THERMO-SPOT®

Thermo-Spot® teljesen pirosra változik, ha a serpenyő eléri az ideális hőmérsékletet a tökéletes sütés édekében.Tökéletes állagot, színt és töéletes ízt garantál mindennap.

Vastag talp és élek

Ideális pörköltök készítéséhez, pároláshoz és lassú főzéshez, a mély alakjának köszönhetően.

Kényelmes fogantyú

Ergonomikus fogantyú a kényelmes fogásért.

Kompatibilitás: Minden hőforrás + indukció

Minden hőforrással kompatibilis (gáz, elektromos, kerámia) + indukció

Tapadásmentes bevonat

Egyszerűen tisztható a tapadásmentes felületnek köszönhetően

Franciaországban gyártva

A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával

Tefal-világelső a konyhai edények terén*  

Csak a Tefal megy el olyan messzire, hogy kiváló főzési eredményeket nyújtson. Ez egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. *függetlenül értékelt ranglista adatai, 2016 márkaérték szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása

Célunk: Egészséges főzés a természet tiszteletében tartásával.

Egészséges főzés a természet tiszteletében tartásával : Célunk olyan tartós termékeket gyártani, melyeket sokáig használhat, és így a bolygónkat az újrahasznosított biztonságos tapadásmentes felületű (PFOA, ólom és kadmium nélkül) termékeknek köszönhetően egészségsebbé tehetjük.

További információk

Tömeg 0.01 kg

Mások ezeket is kedvelik