Akció!

Tefal B5691053 Easy Plus palacsintasütő, 25 cm

3 390Ft

Átmérő: 25 cm
Titanium bevonattal
THERMO-SIGNAL™ technológia

EAN: 3168430316447 Cikkszám: B5691053 Kategóriák: , ,

Raktáron

Leírás

Az új Tefal B5691053 Easy Plus palacsintasütő nagyszerű eredményeket produkál, gond nélkül. Fedezze fel a teljesen bevont edényeket – belül, kívül, még a lángvédő is – a sima és fájdalommentes tisztítás érdekében, amely nem lehetne könnyebb.

A kiváló minőségű Titanium bevonatot tartósra készítették, míg az edényalj optimális hőeloszlást biztosít az egyenletesen főtt ételek számára, a prizma fogantyú pedig fokozott ergonómiát kínál a maximális kényelem érdekében.

Ez a nagy teljesítményű palacsintasütő a hibátlan, aranybarna amerikai palacsintákat és a vékony, francia Crêpes-t elérhető közelségbe hozza a kiváló minőségű tapadásmentes felületnek köszönhetően, az egészséges eredményekért, kompromisszumok nélkül. Legyen szó mindennapos, teljesen házilag készült ételekről vagy egy hétvégi családi ebédről, ez a edénycsalád minden igényt kielégít.

A Tefal olyan konyhai eszközöket kínál, melyekkel a tisztítási folyamat felgyorsítható, így több ideje marad arra, hogy azzal foglalkozzon, ami igazán számít.

100%-ban egyszerű tisztítás kívül-belül

Fedezze fel a könnyed takarítást, a teljes tapadásmentes bevonatnak köszönhetően, kívül és belül.

THERMO-SIGNAL™

THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

Titanium tapadásmentes bevonat

Csúcsminőségű tapadásmentes felület a titánrészecskékkel speciálisan megerősített rendkívül tartós és ellenálló védőrétegnek köszönhetően.

Elkötelezettségünk: egészséges főzés és környezetbarát gondolkodás.

Célunk, hogy olyan hosszú élettartamú termékeket gyártsunk, melyeket nagyon sokáig használhat, miközben védjük a bolygónk élő környezetét az újrahasznosítható dizájnnak és a biztonságos tapadásmentes felületeknek köszönhetően (PFOA-t, ólmot és kadmiumot nem tartalmaz).

Hőeloszlást biztosító edényalj

Az egyenletes hőeloszlást biztosító edényaljnak köszönhetően a hő egyenletesen eloszlik az egész serpenyőben a kiváló és egyenletes főzési eredmények érdekében.

Szegecselt fogantyú

A szegecselt kialakítás tartós és egyszerű használatot biztosít.

Hőforrásokkal való kompatibilitás

Kompatibilis minden hőforrással (kivéve az indukciósat.)

Franciaországban gyártva

Tervezése és gyártása kizárólag Franciaországban történt, a legfejlettebb gyártási eljárások és know-how alkalmazásával.

Tefal, világelső a konyhai edények terén*

A Tefal törődik azzal, hogy Ön a konyhai munkáknál mindig tökéletes főzési eredményeket érjen el. Egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza.
* Független szakértői panel adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edény kategória meghatározása

Hatékony főzés

A fejlett Thermo-Signal ™ technológia a pontos kezdési hőmérsékletet kínálja a tökéletes kérgesítés érdekében, biztosítva, hogy ne pazarolja az energiát az edények túl hosszú felmelegedése.

Környezettudatos főzés

A TEFAL termékcsalád lehetővé teszi, hogy zsiradék nélkül főzzön. Ez jót tesz az egészségének, de a környezetnek is. Az állati fehérje fogyasztás csökkentése kulcsfontosságú a környezeti hatásunk csökkentése szempontjából. Ide tartoznak az olyan tejtermékek például, mint a vaj.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tefal B5691053 Easy Plus palacsintasütő, 25 cm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük