A kép illusztráció, eltérhet a valódi termék pontos megjelenésétől.

TEFAL B5540553 Cock N Clean Serpenyő 26 cm

Termék leírás:
A Tefal Extra Cook&Clean serpenyő 100%-ban tapadásmentes bevonattal,  úgy tervezték meg, hogy Ön minden nap egyszerűbbé tegye az életét az egyszerű és erőlködésmentes tisztításnak és egy egész sor olyan funkciónak köszönhetően, amelyek segítenek a tökéletes eredmények elérésében a serpenyővel történő főzésnél és sütésnél.  Fedezze fel a külső és belső oldalán tapadásmentes felülettel bevont és láng ellen védett edényt az egyszerű és gondtalan tisztítás érdekében, amely ennél egyszerűbb már nem is lehet. A kiváló minőségű titán felület rendkívül tartós, míg a hőeloszlást biztosító edényalj optimális hővezetést eredményez, az egyenletesen átfőtt étel érdekében, a nyél továbbfejlesztett ergonomikus fogantyúja pedig maximális komfortot biztosít. A csúcsminőségű serpenyő elsajátíthatja a tökéletes palacsinta készítésének titkát. Aranybarna, ízletes palacsinták, sós vagy édes töltelékkel. Függetlenül attól, hogy milyen ételt készít, az eredmény magáért beszél. A serpenyő segítségével elérheti a tökéletes állagot, ízt és színt. Készítheti benne mindennapi fogásait, vagy hétvégén az egész család számára főzhet benne. A Tefal olyan főzőedényt biztosít, amely meggyorsítja az edény tisztítását, aminek köszönhetően több időt szánhat arra, ami igazán fontos Önnek.
Jellemzők:
Tipus: serpenyő Méret: 26 cm Anyag: alumínium Felhasználható hőforrás :gáz Mosogatógépben moshat Belső bevonat/kivitel: tapadásmentes Belső bevonat neve: titanium Külső bevonat/kivitel: tapadásmentes bevonat Nyél típusa: rögzített Thermo-spot (hőindikátor Magasság: 43,10 mm Űrtartalma: 1.7 l Talp átmérője (a főzőlemezzel érintkező rész): 18.8 cm

4 390Ft

Elfogyott

Szeretnéd, hogy értesítsünk, ha megérkezett a termék?

EAN: 3168430314221 Cikkszám B5540553 Kategóriák , , Márka:

Hasonló termékek

Leírás

Termék leírás:

A Tefal Extra Cook&Clean serpenyő 100%-ban tapadásmentes bevonattal,  úgy tervezték meg, hogy Ön minden nap egyszerűbbé tegye az életét az egyszerű és erőlködésmentes tisztításnak és egy egész sor olyan funkciónak köszönhetően, amelyek segítenek a tökéletes eredmények elérésében a serpenyővel történő főzésnél és sütésnél. 
Fedezze fel a külső és belső oldalán tapadásmentes felülettel bevont és láng ellen védett edényt az egyszerű és gondtalan tisztítás érdekében, amely ennél egyszerűbb már nem is lehet. A kiváló minőségű titán felület rendkívül tartós, míg a hőeloszlást biztosító edényalj optimális hővezetést eredményez, az egyenletesen átfőtt étel érdekében, a nyél továbbfejlesztett ergonomikus fogantyúja pedig maximális komfortot biztosít. A csúcsminőségű serpenyő elsajátíthatja a tökéletes palacsinta készítésének titkát. Aranybarna, ízletes palacsinták, sós vagy édes töltelékkel. Függetlenül attól, hogy milyen ételt készít, az eredmény magáért beszél. A serpenyő segítségével elérheti a tökéletes állagot, ízt és színt. Készítheti benne mindennapi fogásait, vagy hétvégén az egész család számára főzhet benne. A Tefal olyan főzőedényt biztosít, amely meggyorsítja az edény tisztítását, aminek köszönhetően több időt szánhat arra, ami igazán fontos Önnek.

Jellemzők:

Tipus: serpenyő
Méret: 26 cm
Anyag: alumínium
Felhasználható hőforrás :gáz
Mosogatógépben moshat
Belső bevonat/kivitel: tapadásmentes
Belső bevonat neve: titanium
Külső bevonat/kivitel: tapadásmentes bevonat
Nyél típusa: rögzített
Thermo-spot (hőindikátor
Magasság: 43,10 mm
Űrtartalma: 1.7 l
Talp átmérője (a főzőlemezzel érintkező rész): 18.8 cm

További információk

Tömeg 0.01 kg

Mások ezeket is kedvelik