Szilikon muffinsütő-forma - 6 adagos, 57276PK

Termék leírás:
A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát.
A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is.
Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon formát.
A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak.Használati tanácsok:

Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában

Első használat előtt:Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal.
Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.A szilikon sütőformák tisztítása:

A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
Tisztításhoz ne használjunk dörzs szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 250ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

1 690Ft

Raktáron

Hasonló termékek

Products not found

Leírás

Termék leírás:

A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát.

A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is.

Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon formát.

A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak.

Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal.

Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzs szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 250ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

További információk

Tömeg 0.01 kg

Mások ezeket is kedvelik