Szilikon kerek sütőforma - 23 x 4,5 cm

Termék leírása:

– Szilikon tortaforma 23 cm-es átmérővel a tökéletes torta megalkotásához.
– Használati tanácsok:
– Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
– Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
– Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
– Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
– A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet.
– Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
– A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában
– Első használat előtt:
– Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal.
– Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.
– A szilikon sütőformák tisztítása:
– A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
– Tisztításhoz ne használjunk dörzs szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
– A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
– Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 250ºC) jól bírják.
– Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.
– Anyag: szilikon
– Méret: átmérő 23 cm, magasság: 4,5 cm
– Szín: kék, rózsaszín

779Ft

Elfogyott

Szeretnéd, hogy értesítsünk, ha megérkezett a termék?

Hasonló termékek

Products not found

Leírás

Termék leírása:

– Szilikon tortaforma 23 cm-es átmérővel a tökéletes torta megalkotásához.
– Használati tanácsok:
– Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
– Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
– Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
– Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
– A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet.
– Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
– A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában
– Első használat előtt:
– Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal.
– Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.
– A szilikon sütőformák tisztítása:
– A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
– Tisztításhoz ne használjunk dörzs szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
– A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
– Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 250ºC) jól bírják.
– Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.
– Anyag: szilikon
– Méret: átmérő 23 cm, magasság: 4,5 cm
– Szín: kék, rózsaszín

További információk

Tömeg 0.01 kg

Mások ezeket is kedvelik