Cégünkről

Sok szeretettel köszöntöm Önt a Top Elektrocenter Kft. honlapján. Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam cégünket!

A Top Elektrocenter Kft. 1992-ben alakult, családi vállalkozásként, kiskerüzletet működtetve Egerben.
A cég túlnőtt a keretein, ezért 2010 januárjától a Vitacom Electronics partnercégeként a
Well és  Chrome sajátmárkás termékeit forgalmazza Magyarországon. Cégünk emellett 2015-óta az ECG brand forgalmazója Magyarországon.

Az ECG márka története 1996-ban kezdődött, amikor a márkát megalkották és az első ECG termékek megjelentek. A K + B Progres (Németország), az ECG márka tulajdonosa jelentős energiát és tőkét fektetett be további termékek fejlesztésbe. Az ECG termékek értékesítése a származási országban, Csehországban kezdődött. A kilencvenes években a legtöbb elektronikai termékeket független elektronikai kiskereskedők értékesítették. A mikrohullámú sütők piacra kerülése óriási értékesítési siker volt. A kezdetektől fogva, különösen a vonzó áraknak és viszonylag széles termékskálának köszönhetően, az ECG erős versenytársa lett a hagyományos márkáknak. A sok éves értékesítés után egy másik fontos termékjellemző is nyilvánvaló vált – a megbízhatóság. A mikrohullámú sütők az ECG termékek sarokköve lett. Miután az ECG megerősödött a hazai piacon, külföldre kezdett terjeszkedni, először a szomszédos Szlovákiában. Ezt követte a környező országokban – Magyarországon és Lengyelországban – történő terjeszkedés. A márkanév sikeres megalapozása más piacokon is megtörtént, úgymint Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, Bosznia és Hercegovinában és Montenegróban. Az ECG termékek esélyt kaptak a fejlett nyugat-európai piacokon –Németországban és Ausztriában – is, ahol a nemzeti és a globális márkák kiélezett versenyével szembesültek. A márka fejlődése és növekedése azonban nem állt meg. Az ECG csapatok nap,mint nap arra törekednek, hogy segítsék az ECG márka történetének egy újabb fejezetét megírni.

A megbízhatóság az ECG bővülő termékválasztékának egyik alapvető jellemzője.

A jól megválasztott stratégiai megközelítésnek köszönhetően – hogy minőségi termékeket vonzó áron kínáljon – a háztartási elektronikai készülékek egyéb termékei is sikeres képviselői váltak az ECG márkának. A konyhai és a kis háztartási gépek termékválasztékának folyamatos bővítése lehetővé tette, hogy a márka fokozatosan pozíciót szerezzen az elektronikai szaküzletek, valamint a kiskereskedelmi üzletek polcain. Az idő múlásával azonban a márka nem állt meg: néhány éven belül belépett az audio-video termékek és televíziók piacára. A következő években az úgynevezett nagy háztartási gépek kategóriájába is „belenőtt”, például a hűtőszekrények, mosógépek, mosogatógépek piacára. Ezt követte a minőségi és megfizethető áru beépíthető sütő és páraelszívó készülékek expanziója. Így vált az ECG a fogyasztói elektronikai és háztartási gépek teljes körű márkájává.

Az elektronikai és háztartási gépeket a vevők igényeinek megfelelően fejlesztjük. Követjük az aktuális trendeket és intenzíven dolgozunk azon, hogy a termékek ne csak funkcionálisan, hanem technológiailag is megfeleljenek a mai kor vásárlóinak.

A Vitacom Electronics:
Románia legnagyobb elektronikai, IT&C, A/V termékek és kiegészítők forgalmazója:

  • a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos forgalmazója
  • a romániai és regionális piac beszállítója és forgalmazója széles termékskálával,
  • több mint 150.000 cikkel
  • 2018-ban több mint 20 millió Eurós üzleti forgalom
  • több mint 200 kollégából álló csapat 

Saját márkájuk a Well és a Chrome ma már egy kiforrott image-el rendelkezik a magyar piacon.
Well és a Chrome termékeink az alábbi előnyökkel bírnak:

  • változatos termékskála és kiegészítő egyazon gyártótól
  • alapos tesztelés, amivel biztosítjuk új termékeink kiváló minőségét, még mielőtt saját márkánk termék portfoliójaként promotálnánk a piacon
  • komplex eljárás a designtól kezdődően egészen a csomagolás formájának kiválasztásáig
  • közvetlen együttműködés a gyártóval – nagyobb rugalmasság a rendelések során (pl. nagyon nagy mennyiség különböző promóciós kampányok esetében), versenyképes árak

A termékek gyártása javarészt Kínában, ill. Európában történik, szigorú minőségellenőrzés mellett, az EU-s forgalmazói, gyártói szabályokat előtérbe helyezve, sőt esetenként túlteljesítve.

A Top Elektrocenter Kft. jelenleg 3000 terméket forgalmaz a Vitacom Electronics kínálatából, melyet folyamatosan bővítünk.

A Top Elektrocenter Kft. jelenleg összesen több mint 10.000 terméket forgalmaz, melyet folyamatosan tovább bővítünk! Újdonságainkat az Új termékek menüpont alatt követheti nyomon.

Cégünk összes munkatársa azon dolgozik, hogy partnereink elégedettségét és bizalmát elnyerjük, a rugalmas együttműködést elősegítsük.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között tudhatjuk!

Tisztelettel:

Tyukodi József

Ügyvezető igazgató